Over ons

Geschiedenis:
Vaargroep DE KEMPEN is op 1 februari 1981 in Eersel opgericht. Aanleiding was een geslaagde modelbouwtentoonstelling, waarvan de initiatiefnemer met enkele deelnemers en geïnteresseerden besloten samen in clubverband de scheepsmodelbouw in de regio te beoefenen en te promoten, wat tot op heden nog steeds onze doelstelling is. Het initiatief bleek aan te slaan en bleek op een gegeven moment, dankzij een Belgisch bestuurslid uitstraling te hebben tot in Antwerpen. Dit is inmiddels weer geschiedenis. Op dit moment wordt het clubterritorium begrensd door de steden Eindhoven, Sprundel, Turnhout en Weert.

Het Bestuur:
Het bestuur bestaat uit voorzitter John Lakwijk, penningmeester Erwin Verwilligen en secretaris Henk Dogger. Het bestuur wordt ondersteund door Walter Verburg en Casper van Mourik.

Verenigingsregister K.v.K. Eindhoven Nr. 17240063

Vergaderingen: 
Elke eerste woensdag van de maand hebben we een clubavond in de Muzenval in Eersel (www.muzenval.nl). Deze begint om ongeveer 20.00 uur. Kom gerust eens een kijkje nemen wanneer je geïnteresseerd bent!
*in verband met de corona maatregelen is aanmelden vooraf verplicht*
 
Lid worden? 
Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in onze vereniging? En wilt u lid worden? Stuur dan een email naar info@vaargroepdekempen.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!